Geniet van een extra lang Pinksterweekend

Vier Pinksteren gezellig bij Vakantieparken Weerribben Wieden

Op zoek naar een uitje voor het Pinksterweekend? Ontdek onze vakantieparken in het prachtige Nationale Park Weerribben Wieden. Ontsnap aan de drukte en kom volledig tot rust...

Geniet van al het moois dat de Kop van Overijssel te bieden heeft tijdens Pinksteren. In en rondom onze vakantieparken in Weerribben Wieden is er voor jong en oud genoeg te beleven. Met het mooie weer kun je heerlijk varen met een boot die is inbegrepen bij Vakantiepark Giethoorn en Vakantiepark Watertaete . Of ontdek onze luxe accommodaties op Villapark de Weerribben, waar faciliteiten zoals een zwembad, speeltuin, padelbaan en adventure golf op je wachten. Voor de visliefhebbers bieden onze luxe woningen aan het water op Waterpark Belterwiede de perfecte uitvals basis, met een eigen vissteiger om te genieten van een ontspannen visvakantie.

Bekijk hieronder welk vakantiepark tijdens Pinksteren het beste bij jou past en reserveer snel voor een onvergetelijk Pinksteruitje bij Vakantieparken Weerribben Wieden!

Kijk hieronder welk vakantiepark tijdens Pinksteren het beste bij jou past.

Vind uw favoriete accommodatie

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...